Boliginspiration

Velkommen til vores univers af indretning og inspiration! Vi hjælper med at skabe dit drømmehjem ved hjælp af inspirerende artikler og skønne produkter til boligen.

Uanset om du er ved at flytte ind i en ny bolig, ønsker at pifte din nuværende indretning op, eller bare søger lidt inspiration, så er du kommet til det helt rigtige sted. Når man skal indrette ens hjem, handler om, at få et skabt et miljø der afspejler din personlighed - men også opfylder dine daglige behov.

Hos Hofstra & Wagner har vi næsten alt til hjemmet. Med denne blog ønsker vi at give dig inspiration til hjemmet ved hjælp af vores mange forskellige møbler. Lad dig inspirere af hvordan andre indretter, hvilke trends der er på vej til Danmark og opdag hvordan du kan bringe nyt liv til dit hjem med kreative og praktiske indretningsideer, tips og tricks.

Find inspiration til hjemmet

Vi har samlet forskellige punkter til forskellige rum. Uanset om du søger inspiration til din nye sofa, valg af materiale eller noget helt tredje - så kan vi helt sikkert hjælpe.

Indretning af stuen:

Hvordan indretter man bedst stuen og udnytter plads mest optimalt? Hvilken sofa skal du vælge og hvor skal den placeres? Spørgsmålene er mange, så vi forsøger på bedste vis at give dig inspiration til indretningen af din stue.

Valg af materialer:

Bliv klogere på valg af materialer til din sofa, spisebordsstole eller til dit nye spisebord - der er nemlig mange muligheder at vælge imellem. De forskellige materialer er beskrevet med både fordele og ulemper, så du nemt kan læse hvad der passer bedst hjemme hos dig.

Rens af møbler:

Er uheldet ude på dit favoritmøbel? Få tips og råd til rengøring af forskellige materialer som læder, stof eller velour.

Køb møbler, boliginteriør og accessories i webshoppen

Hos Hofstra & Wagner, har vi et stort udvalg af møbler, boliginteriør og accessories til din bolig. Hvad end du søger nye spisebordsstole, sofaborde, spiseborde eller noget helt andet, så kan du helt sikkert finde det i vores boligunivers.