HISTORIEN OM

HOFSTRA & WAGNER

Dansk virksomhed placeret i Aarup. Bag virksomheden står to venner, der har en misson om at gøre din indretning mere unik og personlig.

VI HAR UDFORDRET EN POPULÆR BRANCHE

DET HAR ALDRIG VÆRET NEMMERE AT KØBE MØBLER ONLINE

Historien om Hofstra & Wagner startede tilbage i 2015 af to venner, der havde en drøm om at gøre det nemt at købe møbler online. Det startede i en garage med møbler af kabeltromler - til et produktsortiment med over 600 produkter til din bolig.

Idéen bygger på at gøre det nemt og trygt for dig, at handle dine møbler online. Vi har udfordret en populær branche med lange leveringstider og sat vores eget præg. 

Hos Hofstrawagner.dk finder du alt til boligen. Alt fra dit nye plankebord, spisebordsstole, vægure og helt ned til boligtilbehøret til prikken over i'et i din indretning.

Vi er i konstant udvikling og kæmper hårdt for at blive dit foretrukne sted at handle møbler online. En passion som du vil kunne mærke, når du handler dine møbler hos os. 

GÅ TIL SHOP

EN VERDEN AF

BOLIGINDRETNING

Dit hjem fortæller hvem du er, og hvad du godt kan lide. Vi arbejder derfor hver dag på, at skabe et boligunivers med produkter som passer ind i netop dit hjem. Det gør vi med et håndplukket men bredt udvalg af møbler til dit hjem. 

Vi elsker at vejlede, rådgive og yde en god kundeservice overfor vores mange kunder. Vi ønsker at gøre din boligshopping let og simpel. Leveringen skal være hurtig og ikke mindst lige til døren. 

Hos Hofstra & Wagner har vi stort fokus på, at du som kunde får den bedste behandling når du handler hos os. Vi vil igennem god kundeservice, vejledning og åben dialog sætte præg på din indretning – det tror vi på er vejen til en god oplevelse hos os.

Besøg vores showroom

4,8/5 PÅ TRUSTPILOT

MASSERE AF GLADE KUNDER

Vi mener at vejen til en god købsoplevelse understøttes af tillid og tydelig information under hele købet - du skal ikke være i tvivl om noget når du handler hos os. Vi har derfor også gjort dit køb risikofrit! Du har 14-dages returret, hvis det imod al forventning ikke lever op til dine forventninger. 

Vi lever af glade kunder, så god kundeservice står øverst på listen. Telefonen er åben alle hverdage fra 8-16 og vores livechat er åbent alle døgnets timer. 

Er du stadig i tvivl? En masse glade kunder har skrevet om deres køb hos os. Læs selv vores anmeldelser på Facebook & Trustpilot.

HOFSTRA & WAGNER

MÅSKE DU HAR SET OS FØR?