Erhverv


VI TILBYDER UNIKKE ERHVERVSLØSNINGER 

Hos Hofstra & Wagner har du mulighed for, at skræddersy din levering til erhverv. Vi går op i unikke løsninger, hvor du har mulighed for selv at bestemme hvad der skal være fokus på. Vi ved, at alle erhvervløsninger skal passe til jeres setup, stil og andet.


Vi kommer gerne ud til jer for at komme med et forslag til, hvad vi kan leverer til lige præcis jeres virksomhed. I er selvfølgelig også velkomne hos os, så I kan se hvad vi har vi at byde på. Et populært produkt hos virksomhederne er især væguret med eget logo på.

VI ELSKER INDRETNING & MØBLER.

Hos Hofstra & Wagner elsker vi indretning og idéerne bag. Når det kommer til indretning lægger vi stor vægt i at fremme kreativiteten, og skabe unikke løsninger. 


Vi har flere års erfaring med at tilbyde custom made løsninger som er med til at gøre indretningen så personlig som muligt.


Vi har blandt andet leveret til virksomheder som


Levering til Coferro Cables

Coferro Cables er en dansk virksomhed placeret i Herlev. Coferro sælger alverdens kabler og kabeltilbehør til alle industrier. 


Fornyligt fik de renoveret helt nye lokaler til deres kontor, hvor vi hjalp dem med at indrette deres kontor med møbler af kabeltromler.

Levering til Sinatur Hotel

Hofstra & Wagner har leveret til Sinatur Hotel i Frederiksdal. Et hotel der ligger tæt ved å, skov og sø i et smukt område mellem Furesø og Bagsværd sø. 


Vi har blandt andet leveret plankeborde og spisebordsstole til deres hotel. Et enkelt men stilrent udseende bryder nu lokalerne hos Sinatur Hotel. 

Levering til Gert Carstensen A/S

Siden 1981 har Gert Carstensen A/S udført rådgivning inden for alle elektriske anlæg. De er et rådgivende el-ingeniørfirma besiddende I Værløse.


Hofstra & Wagner har hjulpet dem med at indrette deres kontor med barbord, barstole, vægur og sofabord.

SKAL VI TAGE EN SNAK OM DIN INDRETNING?

Fortæl os lidt om dit projekt, så vender vi tilbage hurtigst muligt med nogle spændende muligheder. Det er selvfølgelig helt uforpligtende at kontakte os - vi hjælper gerne uanset hvad. 


Det er mig du får kontakt med når du skriver angående en erhvervsløsning. 


Jeg elsker at hjælpe andre virksomheder med deres indretning. Kontakt os gerne og lad os tage en uforpligtende snak omkring hvad vi kan gøre for jer.


Indehaver

- Mathias Wagner+45 70 40 49 26

Man - fre: 8:00 - 16:00

Lør - søn: Lukket