HAR DU SPØRGSMÅL INDEN DU KØBER?

Vi har samlet de spørgsmål vi oftest får lige her. Kan du ikke finde dit spørgsmål? 

Kontakt os her 👇🏻

RING TIL OS

Åbningstider telefon:
Man-fredag: 10.00-15.0

Vores livechat nede i højre hjørne er næsten altid åben - skriv gerne til os! Så hjælper vi med glæde

Du kan altid skrive i kommentarfeltet når du bestiller hvor de må stille produkterne. Hvis du ikke har skrevet i kommentarfeltet hvor fragtmændene må afleverer produkterne, ringer de når de er hos dig. Er du ikke hjemme, bliver der aftalt et nyt tidspunkt hvor fragtmændene kan leverer produkterne.

Nej, vi tilbyder ikke pengene retur efter de 14-dages returret er udløbet.

På nuværende tidspunkt har vi desværre ikke en fysisk butik, hvor det er muligt at komme og se produkterne. Vi holder til på Østergade 34, 5560 Aarup - lidt udenfor Odense, hvor du efter aftale med os kan komme og kigge forbi. Vi har åben fra mandag-fredag fra 8 til 16 - men vi foretrækker, at du skriver i god tid inden du vil kigge forbi og se på nogle af vores produkter. Vi er meget fleksible med åbningstider, så hvis det ikke er muligt at kigge forbi i løbet af ugen fra 8-16, åbner vi gerne op for dig i weekenderne - også selvom det er om aftenen. Du kan altid ringe til os på 71 74 79 76 fra 8-16 eller fange os på hej@hofstrawagner, så aftaler vi sammen et tidspunkt som passer.

Vi prøver at gøre det så nemt som muligt for vores kunder at gennemføre et køb på vores webshop. Vi tager imod Dankort, MobilePay, Visa-Dankort, MasterCard, MasterCard debit, Meastro samt Viabill.

Når du har lagt varene i din kurv, går du videre til kassen. Her finder du et felt der hedder "Værdikupon" - i denne boks skriver du koden du har modtaget for at få din rabat.

Ja! Vi sender næsten til samtlige lande. Ønsker du et tilbud på en levering til udlandet? Kontakt os på hej@hofstrawagner.dk, så vi kan give et tilbud på levering til udlandet.

SPØRGSMÅL TIL DIN BESTILLING?

Du kan altid annullere din bestilling såfremt, at vi ikke har sendt din bestilling endnu. Hvis du ikke har fået en mail efter din ordrebekræftelse hvor der står, at din pakke er på vej - så skal du hurtigst muligt ringe til os på 71 74 79 76 eller skrive på hej@hofstrawagner.dk at du ønsker at annullere din bestilling.  

Vi prøver altid at afsende vores bestillinger af sted hurtigst muligt. Har vi alligevel ikke fået sendt din bestilling af sted, kan du kontakte os på hej@hofstrawagner.dk eller ringe til os på 71 74 79 76. Så kan vi aftale nærmere tidspunkt og dato.

Hvis det var muligt, at afhente dine produkter fysisk kan du finde os på vores adresse:

Østergade 34, 5560 Aarup. 

Det sker desværre nogle gange, at vores produkter bliver fejlhåndteret og beskadiget under fragt - vi er trods alt kun mennesker. Hvis det er tilfældet for din bestilling, skal du hurtigst muligt kontakte os og vedhæfte billeder af den beskadigede bestilling levering. Efter du har sendt billeder til os, aftaler vi et nyt tidspunkt hvor vi sender din nye bestilling af sted og afhenter den beskadigede bestilling.

Når du modtager din ordrebekræftigelse står dit ordrenummer i mailen - ellers kommer dit ordre nummer op så snart du har gennemført din bestilling på vores webshop. Hvis du finder dit ordrenummer inden du ringer til os, går det meget hurtigere med at slå din bestilling op og svare på dine spørgsmål.

SPØRGSMÅL TIL RETUR ELLER OMBYTNING?

Hos Hofstra & Wagner har vi 14-dages returret på alle vores produkter.

Vi er kede af det, hvis du ikke er tilfreds med din bestilling. Hvis du ønsker at returnere, skal du udfylde vores returneringsformular.
Har du spørgsmål, er du selvfølgelig også velkommen kontakte os pr telefon eller mail - hej@hofstrawagner.dk eller 71 74 79 76.

Efter vi har modtaget din bestilling på vores lager, bliver dine penge automatisk refunderet. Der går typisk 2-3 bank hverdage før du kan se pengene på din konto igen. 

Fandt du ikke hvad du søgte?

Du er velkommen til at kontakte os på vores kontakt side eller ringe direkte til os

@hofstrawagner.dk

Følg vores boligunivers på Instagram - og få inspiration til din boligindretning.