Gå til indhold
Gratis fragt ved køb over 1499 kr
2-5 dages levering
Personlig rådgivning & kundeservice
E-mærket webshop
Gratis fragt ved køb over 1499 kr
2-5 dages levering
Personlig rådgivning & kundeservice
E-mærket webshop
Gratis fragt ved køb over 1499 kr
2-5 dages levering
Personlig rådgivning & kundeservice
E-mærket webshop
Hofstra & Wagner ApSHofstra & Wagner ApS
Hvad er Boucle Stof?

Hvad er Boucle Stof?

Boucle Møbelstof er en type tekstil med en masse tekstur og et flot udseende. Bouclé oversat fra fransk til dansk betyder “krøller” og er fremstillet af en række løkkede fibre og vævede stoffer. Bouclé er oftest lavet af uld, silke eller bomuldsfibre.

Bouclé er blevet en trend at anvende på flere møbler med dets unikke udseende og evnen til at tilføje mere tekstur til ens møbler. Vi ser oftest bouclé-stof blive brugt i lyse farver på større møbler som sofaer, spisebordsstole og lignende med stor succes. Den mest populære er især cremefarvet boucle - en kombination af det lyse stof og teksturen i stoffet giver et eksklusivt look.


Men hvad er boucles oprindelse, og hvordan er det blevet populært? Bouclé stammer fra Europa, hvor det i midten af århundredet var en populær stil til alt fra tøj, møbler og anden beklædning. Det blev rigtigt populært i 1950’erne hvor det blev brugt af det populære modehus, Coco Chanel. Siden da har mange andre designere verden over brugt det.


Boucle stof er siden blevet brugt til alt fra sofaer til spisebordsstole og endda puder og tæpper, hvilket tyder på at der er en øget efterspørgsel på dette materiale i den moderne indretning.

Bora Boucle Sofa

Bouclé-stof giver møblerne et luksuriøst og sofistikeret udtryk, så det kan bryde udtrykket i ens indretning ved at indrette dit hjem med en sofa i boucle-stof .


Stoffet er også ekstra blødt og behageligt at røre ved, så en filmaften eller en middagslur på ens møbler i bouclé er ekstra lækkert


Vedligeholdelse af dit bouclémøbel

Vi anbefaler at du fra start sørger for at imprægnere dit møbelstof af bouclé. Imprægneringen er for at sikre dig, at dit møbel holder sig pænt i mange år og er mere modstandsdygtig overfor skidt og snavs. Du kan med fordel gentage behandlingen med imprægnering nogle gange om året - eller blot efter behov.


Bouclé er et flot materiale, og det er også nemt at vedligeholde. Vi anbefaler en jævnlig støvsugning med en blød børste på støvsugeren, så du ikke efterlader mærker i sofaen - men blot får støvsuget skidt væk fra sofaen. Du kan se vores møbelpleje  her. 

Gå på opdagelse i vores bouclémøbler

Hos Hofstra & Wagner har vi et stort udvalg af møbler i forskellige materialer, herunder bouclé. Vi hjælper meget gerne med at guide dig igennem dit køb af nye møbler - og hvilket materiale vi anbefaler, at du skal købe dem i. Du kan kontakte oshej@hofstrawagner.dk og alternativt ringe til os på 71 74 79 76.

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive vist..

Kurv 0

Din kurv er tom

Begynd at shoppe