Gå til indhold
Gratis fragt ved køb over 1499 kr
2-5 dages levering
Personlig rådgivning & kundeservice
E-mærket webshop
Gratis fragt ved køb over 1499 kr
2-5 dages levering
Personlig rådgivning & kundeservice
E-mærket webshop
Gratis fragt ved køb over 1499 kr
2-5 dages levering
Personlig rådgivning & kundeservice
E-mærket webshop
Hofstra & Wagner ApSHofstra & Wagner ApS
Sommerhus indretning: Disse møbler skal du have til dit sommerhus

Sommerhus indretning: Disse møbler skal du have til dit sommerhus

Når det kommer til indretning af dit sommerhus, er det vigtigt at skabe et sommerhus som byder på en afslappende atmosfære. Sommerhuset er et sted hvor man kan koble fra efter en lang uge. Vi forsøger med denne guide at inspirere dig til din indretning til at skabe den perfekte sommerhusstemning.

Møbler til sommerhus: Køb stil og funktionalitet

Når du skal købe møbler til dit sommerhus, er der flere faktorer du kan overveje for at sikre, at du får det bedste ud af dine møbler i din oase. Oftest er sommerhus mindre end din egen bolig, så du skal først og fremmest overveje, hvilken funktionalitet møblerne skal have. Er pladsen trang, kan det nemlig give mening med multifunktionelle møbler.


Du kan læse hele vores guide om indretning af mindre boliger her.

Hvilket udtryk ønsker du at have i dit sommerhus? Skal det være en ‘kopi’ af din indretning derhjemme, eller ønsker du at have en indretning som oser af sol, sommer og afslapning?


Komfort:

Sommerhuset er skabt til at komme ned i gear, få ladet batterierne op og hygge sig - og man kommer bare bedre i gear ved god komfort. Overvej derfor at vælge møbler hvor komforten er i fokus.


Design:

Sørg for at vælge møbler som passer ind i den nuværende indretning, for at skabe den røde tråd igennem hele sommerhuset. Overvej om du ønsker en klassisk eller retro-indretning i dit sommerhus, så du har mulighed for at skabe den røde tråd.


Læs vores indlæg om at skabe det perfekte hyggehjørne.

Sofaer til sommerhuset

Sofaen er samlingspunktet i både sommerhuset og derhjemme. Når du skal vælge en sofa til sommerhuset, skal du overveje både komfort, holdbarhed og design - for at skabe en indbydende og afslappende atmosfære.

Læder sofa stof

Her er nogle tips og inspiration til forskellige typer sofaer, der passer godt til dit sommerhus.


2 personers sofa:

En 2 personers sofa er et godt valg til sommerhuset, når pladsen er begrænset. Med en 2-personers sofa har du mulighed for at være fleksibel i din indretning, da den nemt kan flyttes rundt og placeres, hvor det passer bedst.


Sovesofa:

Med en sovesofa , har du et multifunktionelt møbel, som både kan bruges som siddeplads og soveplads, når der kommer ekstra gæster forbi. Sommerhuse har ofte mindre kvadratmeter, så det er vigtigt at vælge funktionelle møbler hvor du får mest muligt ud af pladsen. Det giver muligheden for spontane besøg, da du altid er klar til at byde gæster velkommen til en overnatning. Selvom det kan være fristende at vælge den billigste sovesofa, er det værd at investere i en sovesofa af høj kvalitet med god komfort og lang levetid. Hos Hofstra & Wagner har vi fokus på at skabe sovesofaer af høj kvalitet, nordisk design og til en god pris.

Modulsofa:

Modulsofaer er et godt valg til sommerhuset, fordi de kan sammensættes efter dit behov. Det gør dem ideelle til sommerhuse, hvor man ofte har behov for en fleksibel indretning. Det giver dig muligheden for, at sammensætte flere moduler efter behov og ændre i indretningen og rummets layout. 


Sofa med chaiselong:

Har du mere plads i rummet, kan du overveje en sofa med chaiselong . En sofa med chaiselong giver flere muligheder for at samle flere sofaer rundt om og i sofaen. Du har mulighed for at vælge en sofa med enten fast eller flytbar chaiselong, så det passer til dit behov og din indretning.



Er du ikke sikker på hvilken model sofa du skal vælge? Tag et kig på alle vores sofaer til sommerhuset, og lad dig inspirere til at finde den rette, der kan gøre dit sommerhus endnu mere hyggeligt og komfortabelt.

Spisebord til sommerhuset

Hvordan vælger du det perfekte spisebord  til sommerhuset? Det kræver en balance mellem design, funktionalitet og kvalitet. Vi har samlet nogle tips her, hvordan du kan finde det rigtige spisebord til dit sommerhus.


Materiale:

Træ er et populært valg til spiseborde i sommerhuse. Det giver en varm og indbydende atmosfære i ens sommerhus, og kan tilpasses efter din resterende indretning. Plankeborde er et populært valg til at imødekomme den rustikke indretning.


Se vores spisebordssæt bestående af Venus Plankebord & Arvik Spisebordsstole.

Vedligeholdelse:

Vedligeholdelse er også et vigtigt punkt, da du skal overveje hvor meget tid du vil bruge på det. Et spisebord af rigtigt egetræ, kræver eksempelvis mere vedligeholdelse frem for et laminatbord.


Funktionalitet:

Hvilken funktionalitet skal dit spisebord have? Det kan eksempelvis være et spisebord med tillægsplader , så du har mulighed for at forlænge bordet, når der kommer flere gæster.


Hvilken form skal bordet have?

Rektangulære borde giver maksimal plads, som passer godt langs væggen eller centralt i rummet.


Runde borde har en helt speciel charme, da alle kan se hinanden. De er også gode til mindre rum, da du har mulighed for at maksimere pladsen og undgå nogle skarpe hjørner. Vores mest populære runde bord er vores Måne Lamel Spisebord , som fås i forskellige størrelser og med mulighed for tillægsplader. 

Kvadratiske borde er gode til mindre spisestuer og er det oplagte valg for mange, fordi det netop passer ind i de fleste stuer og sofaer.

Til et spisebord, skal man selvfølgelig have spisebordsstole. I vores guide over de 15 bedste spisebordsstole til dit hjem kan du få en masse inspiration til hvilke spisebordsstole, som vil passe i sommerhuset.

Udforsk flere sommerhus møbler hos Hofstra & Wagner

Hos Hofstra & Wagner har vi et stort udvalg af sommerhus møbler. Vi har igennem årene leveret en masse møbler til sommerhuse, så vi har fået en ekspertise indenfor området. Hos os har du mulighed for, at bestemme hvilken dato du ønsker levering, så du har de bedste forudsætninger for at planlægge din modtagelse af nye møbler i sommerhuset.


Har du brug for at mærke kvaliteten inden du investerer i nye møbler? Besøg vores showroom i Aarup på Fyn, hvor vi er klar til at rådgive dig.

Besøg vores showroom og få inspiration

Besøg vores showroom i Aarup på Fyn. Vi er klar til at hjælpe dig med god rådgivning og en masse flotte møbler.


Du kan booke tid til vores showroom lige her.


Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive vist..

Kurv 0

Din kurv er tom

Begynd at shoppe