Gå til indhold
Gratis fragt ved køb over 1499 kr
Hurtig levering fra eget lager
Personlig rådgivning & kundeservice
Gratis fragt ved køb over 1499 kr
Gratis fragt ved køb over 1499 kr
Hurtig levering fra eget lager
Personlig rådgivning & kundeservice
Gratis fragt ved køb over 1499 kr
Gratis fragt ved køb over 1499 kr
Hurtig levering fra eget lager
Personlig rådgivning & kundeservice
Gratis fragt ved køb over 1499 kr
Hofstra & Wagner ApSHofstra & Wagner ApS
Small Living: Indretning af små lejligheder

Small Living: Indretning af små lejligheder

På trods af at indretningen af små lejligheder kan virke begrænsende ved første øjekast, kan de åbne døren for en verden af kreativitet, hyggelig og lækker indretning. Vi kommer ikke udenom, at i storbyerne er det normalt med mindre lejligheder, hvor hver kvadratmeter tæller - og så bliver hver detalje i ens indretning også vigtig.


En velindrettet lille lejlighed kan føles lige så rummelig og indbydende som en stor bolig. Hos Hofstra & Wagner handler det om at skabe et hjem, der passer til ens behov og livsstil, uanset størrelsen på rummet.

Vi forsøger at give vores bud på, hvad man skal være opmærksom på ved “Small Living” og hvordan man kan indrette små lejligheder bedst muligt.

Muligheder og udfordringer ved Small Living

Hos Hofstra & Wagner har vi flere møbler, som passer godt ind til indretning af mindre hjem. Uanset om det er indretning af en lille stue eller et lille soveværelse, er nøglen fleksibilitet. Med fleksibilitet har man mulighed for at skabe et hjem, der er både praktisk og indbydende.


Small living kræver en kombination af kreativitet, funktionalitet og pladsbesparende løsninger. Leder du efter møbler til små lejligheder? Så skal du tage et kig på vores “ Balu Sofa”, som er en sofa vi sælger til mange lejligheder. Den er blevet populær grundet sofaens fleksibilitet med sofaens løse puf og ikke mindst størrelsen.

Med den løse puf, har du mulighed for at bruge sofaen til søndagens tømmermænd - men også mulighed for at bruge puffen til ekstra siddepladser når du har gæster på besøg.

Lille lejlighed indretning: Tips og tricks

Når hver centimeter tæller, er det vigtigt at vælge møbler, der passer til rummets størrelse og form. Du skal derfor overveje, hvilke møbler du ønsker og hvilken form de skal have.


Pladsbesparende møbler: 

Når du bor i en mindre bolig, er det vigtigt at finde pladsbesparende møbler. Med pladsbesparende møbler er det nemmere at have plads til det hele i dit hjem. Her kan du vælge multifunktionelle møbler såsom en sovesofa, så du både har mulighed for at have et hyggeligt område med en sofa - men selvfølgelig også en seng at sove i. Samtidig kan du vælge skjulte opbevaringsløsninger, så du har noget mere plads til opbevaring samtidig med at du har et flot møbel.Minimalisme:

Når du indretter en lille lejlighed giver det god mening at have fokus på det minimalistiske udtryk i din indretning. Du behøver ikke have alverdens møbler, men blot have fokus på at have de vigtigste møbler - mindre møbler er også med til, at gøre det mindre rodet. I et mindre hjem, kan det desværre hurtigt virke rodet, hvis man har en masse møbler rundt omkring.


Rumopdeling:

Hvis du ikke har mange rum, men derimod et større rum, giver det god mening at bruge møblerne som rumopdeling. Det er med til at give en hyggelig atmosfære og samtidig få fornemmelsen af en større lejlighed.


Lys og farver i en mindre lejlighed:

For at åbne op for rummet og få lejligheden til at virke større, anbefaler vi, at du bruger lyse farver på både gulv og vægge. Det er med til at få rummet til at virke større, og så skaber det mere lys i en lejlighed som måske hurtigt kan få et mørkt udtryk. Du kan samtidig kombinere det med spejle  i rummet, da det skaber en illusion om et større rum. 

Indretning lille stue

I din indretning af lille stue er det nødvendigt at gøre sig nogle tanker om du kan undvære nogle ting. En af de ting der giver mening at undvære er gardiner. Gardiner er flotte og dekorative - men de optager samtidig meget plads og blokerer for det naturlige lys, som kan få den lille stue til at virke større.


Møbelvalg:

Hvilke møbler skal du vælge i indretningen af en lille stue? Et af de tips vi ofte giver er, at skære ned på mængden af møblerne. Hvis der kommer for mange møbler ind i en lille stue, bliver det ofte en trang fornemmelse.


Man skal selvfølgelig have de vigtige møbler såsom tv-bord, sofa og sofabord - men det er nødvendigt at tænke praktisk og minimalistisk i din indretning for at få det bedste udtryk.

Det giver mening at bruge højden i ens stue, da du ikke har lige så meget gulvplads. Opbevaring behøves derfor ikke være en kommode, men derimod skabe som er hængt op på væggen i stedet for.


Samtidig giver det mening at gøre brug af runde møbler. Runde møbler som sofaborde og spiseborde i en mindre diameter er med til at skabe en hyggelig og behagelig indretning. Kvadratiske møbler kan ofte virke tungere i deres udtryk, hvorfor det giver god mening at gøre brug af nogle runde møbler. 

Udforsk vores udvalg af møbler til small living

Hos Hofstra & Wagner er vi klar til at hjælpe dig gennem indretningen af din lille stue. Vi har et stort udvalg af møbler i nordisk stil, som kan passe ind i din lejlighed. Gå på udkig og se vores spiseborde , spisebordsstole , sofaborde  eller noget andet.


Vi har også et showroom  i Aarup på Fyn, hvor du har mulighed for at se møblerne og mærke den gode kvalitet. 

Se populære møbler til Small Living

Kurv 0

Din kurv er tom

Begynd at shoppe