Gå til indhold
Gratis fragt ved køb over 1499 kr
2-5 dages levering
Personlig rådgivning & kundeservice
E-mærket webshop
Gratis fragt ved køb over 1499 kr
2-5 dages levering
Personlig rådgivning & kundeservice
E-mærket webshop
Gratis fragt ved køb over 1499 kr
2-5 dages levering
Personlig rådgivning & kundeservice
E-mærket webshop
Hofstra & Wagner ApSHofstra & Wagner ApS
Spisestue indretning: Find inspiration til din spisestue

Spisestue indretning: Find inspiration til din spisestue

Spisestuen er et af de rum, hvor vi tilbringer mest tid i vores hjem, det er her vi skaber minder sammen med familien og venner, og derfor er indretningen af husets hjerterum vigtigt. Læs videre, hvis du ønsker inspiration til indretningen af din spisestue.


Mål rummet og planlæg møblering ud fra plads og behov.


Inden du går i gang med indretningen, er du nødt til at overveje hvilke krav og ønsker du har til din spisestue . Dine ønsker vil nemlig helt automatisk påvirke dine valg af møbler og indretning.


Herefter er det en god idé at måle rummets størrelse, og dermed påbegynder din planlægning af rummets stil og indretning. 

Stilarter til indretning af spisestuen

Hos Hofstra & Wagner har vi et stort udvalg af forskellige møbler, der passer til forskellige stilarter. Læs mere om de forskellige stilarter, for at finde inspiration til din spisestue:


Skandinavisk:

Når man indretter i en skandinavisk stil, er det fordi man kan lide rette linjer, minimalistisk design og praktiske løsninger. Ofte benytter man sig af møbler i træ, og kombinerer det med andre naturlige tekstiler i lyse farver som f.eks. hvid, beige og grå nuancer.


Moderne:

Du kan lide rene linjer, enkle former og minimalistiske dekorationer i din spisestue. Dine møbler har ofte flere funktioner og gerne i geometriske former. Du foretrækker materialer som glas, metal i monokrome farver, gerne i sort, hvid eller grå.


Klassisk:

En klassisk indretning har ofte en tidløs elegance, og gør brug af enkle og klassiske møbler som altid er moderne. Møblerne består ofte af træ eller marmor kombineret med tekstiler som fløjl.


Når du vælger en stil til din spisestue er det vigtigt, at du vælger ud fra dine personlige præferencer, da det tydeligt kan ses hvis din stil er påtaget. Den bedste måde at skabe et hjemligt rum er at mikse de forskellige stilarter med din personlighed.


Er du i tvivl om hvilken stil du kan lide, kan du lade dig inspirere af nedenstående spisestuer, som alle indeholder forskellige stilarter og møbel sammensætninger. 

4 smukke spisestuer, du kan blive inspireret af

Spisestue med farverige stole

Elin spisebordsstole

Skab en mere personlig spisestue ved at tilføje noget ekstra, som andre ikke tør - her ses et eksempel på en spisestue med forskellige farvet stole. 


På billedet har vi blandet forskellige farver og materialer af vores Elin spisebordsstol. 

Spisestue med atmosfære og sjæl

Giv din spisestue, atmosfære og et personligt udtryk, ved f.eks. At mikse forskellige træsorter med hinanden. På billedet står vores Venus rundt Plankebord med tillægsplader, som en fin kontrast til de lysere trægulve og akustikpaneler i loftet.


På billedet har vi sat vores populære Nilo spisebordsstol i grå/brun, som passer i farven med spisebordet, og derved bevare kontrasten til gulv og loft.

Klassisk nordisk spisestue

Arvik Spisebordsstol med plankebord

Smuk lys spisestue med herskabelige omgivelser, giver en flot kontrast til vores rå og rustikke Venus plankebord . De lyse trægulve og hvid vægge giver rummet et klassisk nordisk udtryk, hvor plankebordet får lov til at være rummets centrum.


Her på billedet er bordet stylet med vores flotte og stilrene Arvik spisebordsstole i beige, som passer i tonerne til rummet, men samtidig giver det flotte spisebord noget kontrast.

Indretning af mindre stue

Måne Lamel Spisebord

Indretningen i mindre rum kan være svært, fordi man ikke ønsker noget som er for kompakt eller fylder for meget. Vi anbefaler derfor at du vælger et rundt spisebord, da de ofte visuelt fylder mindre i rummet og giver en hyggelig atmosfære. Måne Lamel Spisebordet er med tillægsplader, så du har mulighed for at forlænge bordet når der er gæster - men kun være Ø120 cm når det er slået sammen.


Vi har sat vores enkle Milla Spisebordsstol, for at give rummet luft, med hullet i ryggen på stolen hvilket også giver mulighed for at se den smukke base som vores Måne Lamel spisebord har.

Møbler til indretning af spiestue

Spisebord – hvad skal man overveje? (størrelse, form, materiale og stil)


Når du skal finde dit nye spisebord , er det vigtigt at du måler rummet det skal stå i, så du sikre dig der plads til både bord og spisebordsstole, samt plads til at kunne bevæge sig omkring bordet.


Bor du i en mindre lejlighed er det ofte en god ide med et rundt spisebord, fordi det visuelt fylder mindre i et rum. Vi har runde borde i flere forskellige størrelser, så du nemt kan finde et rundt spisebord som passer til din bolig.


Kan du bedre lide naturmaterialer, anbefaler vi vores utrolig flotte udvalg af plankeborde i forskellige varianter og længder, så du kan finde et bord i den perfekte størrelse til din spisestue.



Spisebordsstole – hvad skal man overveje?


Når du vælger dine spisebordsstole , er du nødt til at overveje, hvad du finder komfortabelt, hvilken stil du ønsker og hvad der passer ind i din spisestue. Der findes mange forskellige typer af spisebordsstole, ønsker du f.eks en stol som har drejefunktion eller at den skal stå fast. Derudover er der et hav af materialer, du kan vælge imellem - du er derfor nødt til at tænke over dit behov, skal stolene være nemme at rengøre, eller er det vigtigere at de passer ind i din stil.


Hos Hofstra & Wagner har vi et stort udvalg af spisebordsstole i forskellige materialer. I øjeblikket ser vi at spisebordsstole i almindeligt stof er meget populært. Du finder stadigvæk spisebordsstole i mikrofiber , velour og kunstlæder i vores sortiment.

Du kan finde mere inspiration og vores anbefalinger til de 15 bedste spisebordsstole til dit hjem.

Opbevaring – hvad skal man overveje?


Udover de vigtige møbler, spisebord og spisebordsstole, er det også nødvendigt at tænke på hvilke opbevaringsmuligheder du har behov for. Der findes utrolig mange fine løsninger, alt afhængig af din stil og størrelse af spisestue.


Er din stil enkel og måske lidt rå, har vi mange forskellige vitrineskabe , som ville være super til din porcelæn og andre pynteting. Her kan du frit vælge imellem skal skabe med glaslåger, riflet glas eller hvor det er helt lukket til alt efter hvad du forestrækker.


Er du til noget mere elegant, kan vi varmt anbefale vores Trewood serie , som giver dig masser af opbevaringsplads, samtidig med at møbler er super smukt i sig selv. 

Udforsk Hofstra & Wagners udvalg af møbler til spisestue

Hos Hofstra & Wagner kan du helt sikkert finde et stort udvalg af møbler i forskellige prisklasser og materialer, så din spisestue kan få en makeover ved kun at handle et sted.


Har du brug for hjælp til at vælge? Vi sidder selvfølgelig klar til at rådgive dig i dit valg uanset om det drejer sig om spisebordsstolespisebord eller  opbevaring

Du kan også læse om de 20 ting til lejligheden og huset du skal have for at få pifte hjemmet lidt ekstra op.

Vi har et showroom i Aarup på Fyn, hvor vi har udstillet vores bestsellers, så du kan mærke og opleve komforten i vores stole. Du er også velkommen til at kontakte os på hej@hofstrawagner.dk, hvis du har brug for hjælp.

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive vist..

Kurv 0

Din kurv er tom

Begynd at shoppe