Erhvervsløsninger

Skal vi hjælpe med at indrette din virksomhed? God indretning hjælper virksomhedens image og er med til at medarbejderne trives - i flotte og velovervejet rammer.

Vi har hjulpet en masse danske virksomheder med deres indretning.

Se udvalg af referencer og muligheder her.

INDRETNING AF RESTAURANT

Kundecase: Golfklubben Lillebælt

Hofstra & Wagner har leveret til Golfklubben Lillebælt i Middelfart. En spændende case med en masse flotte plankeborde til indretning af restauranten. Med 18-hullers bane med udsigt til Lillebælt, bliver det ikke meget bedre.

De har indrettet med vores "Venus Plankebord" i 140 cm i den flotte smoked farve.

INDRETNING AF KONTOR

Kundecase: Regnskab & Administration

Hofstra & Wagner har leveret til den talstærke virksomhed Regnskab & Administration. Det er beliggende i Brenderup i de lækreste omgivelser - som selvfølgelig krævede nye spisebordsstole.

Her har de indrettet med "Kalu Spisebordsstole" i grøn velour med 360 graders drejefunktion. En opgradering der er prikken over i'et i de meget flotte omgivelser.

INDRETNING AF MØDELOKALE

Kundecase: STARK WorkWear

Vi har hjulpet Stark med indretning af deres mødelokale i Odense. Det blev til plankeborde og spisebordsstole med 360 graders drejefunktion. De ønskede møbler som kunne omfavne tilgivelserne i deres lækre lokaler.

INDRETNING AF HOTEL

Kundecase: Sinatur Hotel

Hofstra & Wagner har leveret til Sinatur Hotel i Frederiksdal. Et hotel der ligger tæt ved å, skov og sø i et smukt område mellem Furesø og Bagsværd sø. 


Vi har blandt andet leveret plankeborde og spisebordsstole til deres hotel. Et enkelt men stilrent udseende bryder nu lokalerne hos Sinatur Hotel. 

Vi har blandt andet leveret til virksomheder som

Skal vi snakke om din indretning?

Kontakt os her