HISTORIEN OM 

HOFSTRA & WAGNER.

Dansk virksomhed placeret i Aarup. 

Bag virksomheden står to venner, 

der har en misson om at gøre 

din indretningmere unik og personlig.HVEM ER HOFSTRA & WAGNER?

Tilbage i 2014 blev Hofstra & Wagner stiftet af Oliver Hofstra & Mathias Wagner. Idéen byggede på at gøre design til alt andet, end hvad det behøves at være. Vi så en stigende tendens i unikke møbler, hvor blandt andet kabeltromler blev brugt. Vi tænkte; Hvorfor ikke bruge nogle af de resourcer som alligevel bliver smidt ud?


Derfra har det ellers taget fart. Fra en hobbyvirksomhed i garagen til, at vi nu er gået fuldtid og dagligt hjælper en masse glade kunder. 

Siden 2014 har vi specialisteret os i, at give det bedste til netop din indretning! 

DET SKAL VÆRE NEMT AT KØBE NYE MØBLER HOS OS. 

Vi elsker at vejlede, rådgive og yde en god kundeservice overfor vores mange kunder. Vi ønsker at gøre din boligshopping let og simpel. Leveringen skal være hurtig og ikke mindst lige til døren. 


Hos Hofstra & Wagner har vi stort fokus på, at du som kunde får den bedste behandling når du handler hos os. Vi vil igennem god kundeservice, vejledning og åben dialog sætte præg på din indretning – det tror vi på er vejen til en god oplevelse hos os.

MASSERE AF GLADE KUNDER.

Vi mener at vejen til en god købsoplevelse understøttes af tillid og tydelig information under hele købet - du skal ikke være i tvivl om noget når du handler hos os. Vi har derfor også gjort dit køb risikofrit! Du har 14-dages returret, hvis det imod al forventning ikke lever op til dine forventninger. 


Vi lever af glade kunder, så god kundeservice står øverst på listen. 

Er du stadig i tvivl? En masse glade kunder har skrevet om deres køb hos os. Læs selv vores anmeldelser på Facebook & Trustpilot.


Måske du har set os her før?
@hofstrawagner.dk

Følg vores boligunivers på Instagram - og få inspiration til din boligindretning.