HVEM ER HOFSTRA & WAGNER?
Hofstra & Wagner er en dansk virksomhed placeret på Fyn. Bag virksomheden står to venner, der har en mission om at gøre indretningen mere unik og personlig.

Hofstra & Wagner blev stiftet tilbage i slutningen af 2014 af Oliver Hofstra & Mathias Wagner.

Idéen byggede på at gøre design til alt andet, end hvad det behøves at være. Vi så en stigende interesse i unikke møbler, hvor kabeltromler blev brugt.

Virksomheden er ung og dynamisk, hvilket afspejler sig i den stigende vækst, hvor vi siden 2014 har specialiseret os i at give det bedste til netop din indretning.

Hofstra & Wagner bygger på flere års erfaring med møbelproduktion, og har derfor en solid og stærk holdning til bæredygtighed, produktion og ikke mindst dansk design.

VORES HISTORIE

2014 - Hofstra & Wagner blev etableret som hobby

Virksomheden blev etableret tilbage i 2014. 

Vi så en stigende interesse i den rå indretning, hvor blandt andet kabeltromler og paller blev brugt. Tilbage i 2014 havde vi kun få produkter, men i dag har vi snart 100 produkter hvor det er alt fra spisebordsstole, plankeborde, vægure og meget mere.

2016 - Børsen bringer en artikel om os

“Ung duo pjækker fra gymnasiet for at udleve iværksætterdrøm”

Den 24. september 2016 bringer Børsen en artikel om vores iværksætterdrøm. På daværende tidspunkt går begge stiftere i gymnasiet, med en drøm om at de en dag kan gå fuldtid med deres projekt.

2018 - Fuldtid med virksomheden

“Hofstra & Wagner går fuldtid med virksomheden”

Vi besluttede os for, at gå fuldtid med Hofstra & Wagner og se hvad det kunne bringe. Ligeledes er 2018 året hvor vi lancerede vores populære vægur i en mindre størrelse, som har været vores bedst sælgende produkt.

2019 - Lagermedarbejder ansat

Vi ansætter første lagermedarbejder i starten af 2019.

En masse kunder kommer fortsat til, så vi ansætter vores første lagermedarbejder ved navn Bjarne. Han arbejder hver dag for at gøre produkterne lækre og sørger for, at alle de små detaljer sidder i skabet. Bjarne går op i alle detaljerne, og sørger for alt på lageret er i sin fineste orden.

Tak for det Bjarne!

VORES FILOSOFI
Vi elsker at vejlede, rådgive og yde en god kundeservice overfor vores mange kunder. Vi ønsker at gøre din boligshopping let og simpel. Leveringen skal være hurtig og ikke mindst lige til døren.

Hos Hofstra & Wagner har vi stort fokus på, at du som kunde får den bedste behandling når du handler hos os. Vi vil igennem god kundeservice, vejledning og åben dialog sætte præg på din indretning – det tror vi på er vejen til en god oplevelse hos os.

Vi har været præsenteret i medier som