Bordben til plankebord

Hos Hofstra & Wagner har vi en masse bordben til plankeborde og spiseborde. Det første man skal gøre, er selvfølgelig at beslutte sig for hvilket plankebord man vil have. Men for at sætte prikken over i'et skal man også de rette bordben som passer til plankerne.Hos Hofstra & Wagner har vi et stort udvalg af pulverlakeret bordben, så der er en stor mulighed for, at du kan finde lige præcis de bordben du drømmer om hos os.Pulverlakeret bordben i metal

Alle vores bordben er pulverlakeret i sort, som betyder, at bordbenene er af høj kvalitet og slidstærkt. Når bordbenene bliver pulverlakeret, kan de nemlig holde til mange års brug. Man kan efterhånden få bordben i alverdens former, størrelser og materialer. Vi har bordben i pulverlakeret sort og egetræ til plankeborde, spiseborde og sofaborde. Se blandt andet vores mest populære bordben lige her. 

Bordben - Trapez sort (2 stk)
1.885 kr1.385 kr
Bordben - lige sort (2 stk)
1.499 kr1.399 kr
Bordben - V sort (2 stk)
1.699 kr1.349 kr
Star base bordben
2.195 kr

Træben i egetræ

Vores pulverlakeret bordben i sort er helt klart vores bestsellers. Men bordben er med til at gøre den visuelle forskel på et plankebord, og især når det er et plankebord i egetræ.

Du har derfor også mulighed for, at købe vores bordben i egetræ som passer til størstedelen af plankeborde. Vi har taget de mest populære træsorter og olie, så mon ikke én af vores egetræsben passer til dit plankeborde. Du kan se vores udvalg af egetræsben til dit plankebord her. 

Bordben egetræ - olieret (4 stk)
1.699 kr

Hvilke bordben skal jeg vælge til mit plankebord?

Først og fremmest, skal du selvfølgelig finde ud af om du ønsker bordben i træ eller i pulverlakeret metal. Men samtidig skal det være praktisk og se godt ud til dit bord. Du skal også tage forbehold for, at bordbenene har høj stabilitet. Hvis du for eksempel har planker om er 3 meter lange, er det vigtigt, at du vælger nogle bordben hvor du er sikker på, at de kan holde til vægten. Alle vores bordbene kan holde til høj vægt, så det skal du i hvert fald ikke være nervøs for når du handler bordben hos os.

Hvordan monterer jeg mine bordben til mit plankebord?

Alle vores bordben til plankebord og spisebord har en tynd pulverlakeret monteringsplade, så det er forholdvis nemt og ligetil at montere dine nye bordben på dit plankebord eller spisebord. Samtidig medfølger der skruer til vores bordben, så du ikke skal ud i garagen og lede efter skruer som passer til. Det er bare vigtigt, at du tager forbehold for hvor tyk pladen er så skruen ikke går igennem og du risikerer at skade dit nye plankebord eller spisebord.


Vedligeholdelse af dine bordben

Selvom alle vores bordben er pulverlakeret og af høj kvalitet, kræver det selvfølgelig at de bliver passet godt på. Men det er ikke værre end en våd klud i ny og næ, så der ikke sætter sig støv fast i metalstellet. 


TILBAGE TIL TOPPEN