Hvordan behandler jeg mit nye plankebord?

Vi guider dig igennem behandling af dit plankebord!

Alle plankeborde fra Hofstrawagner.dk er selvfølgelig af højkvalitets egetræ. Eftersom egetræ er et naturmateriale kræver det løbende vedligeholdese. Vi har samlet en guide herunder - så er du sikret et plankebord der holder i mange år!

Se alle vores plankeborde her

Behandling af dit plankebord

Se alle vores plankeborde fra Hofstra & Wagner.

Har du allerede købt et nyt plankebord, eller går du med tankerne om at bevæge dig ud i et nyt flot plankebord? Så se med her!

Vi vil guide dig igennem gode råd, tips og tricks til hvordan du bedst muligt behandler dit nye plankebord, så du sikre dig, at dit plankebord holder i mange år. 

Behandling af dit plankebord ved levering

Det er vigtigt, at du fra start får olieret dit plankebord når du modtager det. Alle vores plankeborde er selvfølgelig olieret fra start, men vi anbefaler, at det løbende bliver olieret i starten for at få et beskyttende lag før det bliver taget i brug. Hos Hofstra & Wagner forhandler vi Guardian Olie, som altid er de produkter vi anbefaler. 

Naturtræ er et levende materiale

Et plankebord fra Hofstra & Wagner er et godt køb! Det er det fordi, at naturtræ holder i mange år og det nemt kan repareres. Selvom det er nemt at reparere anbefaler vi, at du behandler det inden for at undgå unødvendig vedligeholdelse.

Vi anbefaler, at du bruger en Ædelstræsolie på dit plankebord så snart du modtager dit bord. Det påføres i et fint jævnt lag med en svamp, klud eller pensel. Ædelstræsolien skal mætte træet, så det ikke efterlader mærker og andre ting på dit flotte nye plankebord. Ædelstræsolien indeholder ingen opløsningsmidler, virker vandafvisende og beskytter træet mod udtørring.

Plankebord i smoked olieret egetræ

Har du købt et plankebord i smoked olieret egetræ? Her anbefaler vi, at du til almindelig vedligeholdelse bruger Ædelstræsolie. Efter noget tid, kan du bruge vores sortpigmenteret olie. Sortpigmenteret olie giver en sort pigment, som får dit plankebord i smoked olieret egetræ et nyt liv. 

SE VORES PLANKEBORD HER

Vidste du at Hofstra & Wagner sidste år sendte over 2.500 plankeborde ud til danske hjem?

Hofstrawagner.dk