Gå til indhold
Gratis fragt ved køb over 1499 kr
Hurtig levering fra eget lager
Personlig rådgivning & kundeservice
E-mærket webshop
Gratis fragt ved køb over 1499 kr
Hurtig levering fra eget lager
Personlig rådgivning & kundeservice
E-mærket webshop
Gratis fragt ved køb over 1499 kr
Hurtig levering fra eget lager
Personlig rådgivning & kundeservice
E-mærket webshop
Hofstra & Wagner ApSHofstra & Wagner ApS
Spisestuestole med armlæn: Sådan vælger du de bedste

Spisestuestole med armlæn: Sådan vælger du de bedste

Leder du efter  spisestuestole med armlæn? Vi vil forsøge at hjælpe og guide dig til at vælge de bedste spisebordsstole med armlæn.


Der er flere faktorer som er med til at sikre, at du får det bedste til dine behov og dit hjem. I dag bruger vi mere og mere tid i vores spisebordsstole - så komforten skal selvfølgelig være helt i top. Hvis du vælger stole med armlæn, er du sikret et behageligt sted at hvile armene på og dermed en højere komfort. 


Bora Boucle Sofa

Fordele ved at vælge spisestuestole med armlæn

Komfort og afslapning:

Ved at vælge spisestuestole med armlæn er komforten ofte højere på grund af støtten fra armlænene. Du skal samtidig overveje, hvor høje armlænene er for at give maksimale støtte. Hvis armlænene er for høje, får du ikke optimal støtte, og det samme gælder, hvis de er for lave. Vælger du komfortable spisebordsstole, bidrager det til en indbydende og afslappende atmosfære rundt om spisebordet.


Stil og æstetik:

Stole med armlæn kan have forskellige stilarter og udtryk, så du skal vælge nogle stole som passer ind i dine resterende møbler for at fuldende ens boligindretning. Hos Hofstra & Wagner har vi flere forskellige stole med armlæn, så der er helt sikkert en spisestuestol med armlæn som vil passe hjem til dig. Du kan se udvalget inde på siden, hvor du også finder spisestuestole med armlæn og en høj ryg.


Funktionalitet:

Stole med armlæn har en større funktionalitet end stole uden armlæn. Du kan derfor både bruge spisebordsstolen til en formel middag og samtidig slænge dig tilbage i stolen, hvis det er en afslappet middag - eller bare en stille og rolig morgenstund foran spisebordet. 


Typer af spisestuestole med armlæn

Hos Hofstra & Wagner har vi flere typer af spisestuestole med armlæn. Vi har stole i forskellige materialer og forskellige designs, som hver især har deres fordele.


Spisestuestole med armlæn i PU-læder  har en stor fordel, når det kommer til vedligeholdelse. De er nemme at vedligeholde, da PU-læder både er nemt at rengøre og vedligeholde. PU-læder er samtidig et billigere alternativ til ægte læder uden at gå på kompromis med både komfort, design og kvalitet.


Spisestuestole med armlæn i microfiber er også et super populært stof til spisebordsstole som vi hos Hofstra & Wagner har et stort udvalg af stole i microfiber både med og uden armlæn. Microfiber er et blødt stof med et eksklusivt look, som er nemt at vedligeholde. 

Sådan vælger du de rigtige spisestuestole med armlæn til din spisestue

At vælge de rigtige stole til spisestuen kan være udfordrende, men vi håber, at du med disse overvejelser kan finde de perfekte stole, der kombinerer komfort, design og funktionalitet.


Plads til dine spisestuestole?

Først og fremmest skal du overveje, hvor meget plads du har i din spisestue. Spisestuestole med armlæn og høj ryg fylder oftest mere i din spisestue end en spisestuestol uden armlæn.


Hvilken højde skal dit spisebord have?

Har du i forvejen et spisebord, eller er du også på udkig efter et nyt? Du skal nemlig være opmærksom på, hvor høje armlænene er på stolene, hvis du ønsker, at de skal kunne skubbes ind under bordet. Hvis du har en stor spisestue, er det ikke altafgørende, om de kan komme ind under bordet eller ej - men hvis pladsen er trang, er det en god overvejelse at gøre sig inden et eventuelt køb.


Spiseborde har oftest en standard højde på ca. 73-75 centimeter inklusiv bordpladen. Det kan derfor være en god tommelfingerregel at vælge et bord i den højde - så er det i hvert fald nemmere at finde spisestue stole med armlæn som passer i højden.

Læs mere: Find den perfekte højde til dit spisebord


Hos Hofstra & Wagner, har vi samlet flere spisebordssæt  for at gøre det så nemt for dig som muligt. Her kan du se forskellige sammensætninger af spiseborde og stole, både med armlæn og uden armlæn, så du kan få en fornemmelse af hvordan det kan sammensættes.


Spiseborde til dine spisestuestole

Vi har også et stort udvalg af spiseborde i forskellige størrelser, former og nuancer. Gå på opdagelse i vores boligunivers, hvor du finder et stort udvalg af borde der passer til dine nye spisestuestole. 

Kontakt os

Hos Hofstra & Wagner har vi løbende gode tilbud, som du også kan finde på vores hjemmeside. Du kan finde et stort udvalg af spisestuestole med armlæn i forskellige prisklasser og materialer, så der er helt sikkert noget, der vil falde ind i din smag. 


Har du brug for hjælp til at vælge? Vi sidder selvfølgelig klar til at rådgive dig i dit valg af  spisebordsstole . Vi har et  showroom i Aarup på Fyn , hvor vi har udstillet vores bestsellers, så du kan mærke og opleve komforten i vores stole. 


Du er meget velkommen til at besøge vores showroom eller kontakte os på hej@hofstrawagner.dk, hvis du har brug for hjælp.

Fortsæt med at læse
Hvad er Boucle Stof?
Læs mere
Inspiration til sofaborde
Kurv 0

Din kurv er tom

Begynd at shoppe