Gå til indhold
Gratis fragt ved køb over 1499 kr
2-5 dages levering
Personlig rådgivning & kundeservice
E-mærket webshop
Gratis fragt ved køb over 1499 kr
2-5 dages levering
Personlig rådgivning & kundeservice
E-mærket webshop
Gratis fragt ved køb over 1499 kr
2-5 dages levering
Personlig rådgivning & kundeservice
E-mærket webshop
Hofstra & Wagner ApSHofstra & Wagner ApS
Indretning gang: Find inspiration til din entré

Indretning gang: Find inspiration til din entré

Vi vil med dette indlæg guide dig gennem de bedste tips og tricks til indretning af din entré eller indretning af din gang. Det er ikke blot et praktisk sted til opbevaring af sko og overtøj, men også det første rum, som du bliver mødt af, når du kommer hjem.


Det er oftest et overset område i ens indretning - men med små justeringer, kan du få en entré eller gang til at blive både imødekommende og inspirerende.


Men hvordan skaber jeg så en fed entré, tænker du? Vi vil forsøge at komme ind på både farver, belysning og valg af møbler i dette indlæg - som kan hjælpe dig i den rigtige retning.


Når det kommer til valg af farver, kan du overveje at bruge lyse, neutrale farver for at skabe en åben og lys fornemmelse - som kan være med til at få entreen eller den smalle gang til at fremstå større. For at tilføje det personlige touch og de små personlige detaljer, kan du tilføje farverige detaljer som puder , gulvtæpper eller spejle .


Belysningen spiller også en stor rolle for at skabe en hjemlig og hyggelig atmosfære, når man kommer hjem. Kombinationen af godt loftlys og en bordlampe på kommoden, kan gøre underværker.


Sidste tip til at fuldføre indretningen i din gang eller entreen er valget af møbler. Et flot entremøbel med opbevaringsmuligheder, kan skabe en både stilfuld og praktisk løsning. Du kan også overveje, at vælge en stilfuld bænk , så du har et sted at sidde, når du tager sko af og på.


Tilføj til sidst nogle smukke kurve til opbevaring, så alt har sin plads i entréen og det hele fremstår organiseret.

Entre Inspiration: Moderne og stilfulde ideer

Inspiration til din entre

Her har du en entré eller gang med fokus på både det funktionelle og æstetiske. Det ovale spejl til at sørge for, at håret sidder inden man er på vej ud af døren - og den flotte skohylde til opbevaring af skoene. I indretningen af entréen har man også taget naturlige materialer ind, så det skaber et flot og lyst udseende.

Indretning af din entre

Multifunktionelle møbler i ens bryggers, entré eller lille gang er altid en god idé. Brug møbler til både at opbevare sko, tasker og jakker.


Hvis du ikke ønsker en åben indretning, er et skab til entre en god idé - så har du muligheden for, at skjule dine jakker og andet. 


Lille entré indretning - praktiske møbler med flere funktioner

Når du skal indrette en lille entré, er det vigtigt at du ikke kun tænker på æstetik - men også på funktionaliteten. Her er nogle tips til, hvordan du kan udnytte pladsen optimalt i en lille entré eller lille gang.


Når gulvpladsen er trang, er det optimalt også at bruge vægpladsen effektivt. Du kan bruge  hylder , knager eller opbevaringsbokse til at holde tingene væk fra gulvet. Det er med til at frigive pladsen på gulvet uden at gå på kompromis med opbevaringen.

Udforsk vores udvalg af møbler og tilbehør til entréen

Hos Hofstra & Wagner har vi et stort udvalg af møbler og tilbehør til entréen. Uanset om du leder efter praktiske løsninger, stilfulde møbler eller boligtilbehør til at gøre din entré dekorativt - så finder du det hos os.


Spejle og dekorative elementer:

Hos Hofstra & Wagner har vi et flot udvalg af spejle , som du kan tilføje som et dekorativt element i din indretning. De kommer i forskellige størrelser og designs, så der er helt sikkert et spejl som passer til indretningen af din entré.


Tæpper:

Giv entréen et indbydende præg med vores gulvtæpper . Vores sortiment byder på slidstærke tæpper i forskellige designs og størrelser, så du kan finde et tæppe, der passer til den smalle gang, den lille entré eller den store entré.


Boligtilbehør til entréen:

Find et stort udvalg af dekorative elementer af boligtilbehør til entréen. Tilføj vores Bello Bordlampe for at skabe en hyggelig belysning i entreen.


Har du brug for hjælp til indretning af smal gang eller entréen? Tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at guide dig gennem indretningen af et nyt rum.


Har du brug for at se møblerne fysisk? Besøg vores showroom i Aarup på Fyn, så du kan mærke den gode kvalitet.

Besøg vores showroom og få inspiration

Besøg vores showroom i Aarup på Fyn. Vi er klar til at hjælpe dig med god rådgivning og en masse flotte møbler.


Du kan booke tid til vores showroom lige her.


Kurv 0

Din kurv er tom

Begynd at shoppe