Hvordan vælger du dit nye sofabord?

Skrevet af: Sofie Blom

|

|

Tid til at læse 1 min

 Når du skal ud og have nyt sofabord er der nogen ting du kan være opmærksom på, for at du ender med det helt rette valg. Præcis det sofabord der passer til dit behov og stil. Herunder listes nogle af de mest væsentlige aspekter: 

Størrelse 

Først og fremmest er det vigtigt at du måler op, så du ved hvor meget plads du har at gøre med. Flere aspekter kan spille ind her, blandt andet formen på din sofa. Er det en U-sofa, kan pladsen eksempelvis være mere begrænset mellem de to chaiselonger. 

Materiale 

Kun fantasien sætter grænser når det kommer til materialer til sofaborde, sortimentet byder på marmor look, glas, metal, forskellige træsorter og laminat. I valg af dit nye sofabord skal du være opmærksom på hvilke behov du  har og hvad der passer bedst til din personlige stil. Her spiller det også ind hvilke forventninger du har til vedligeholdelse. Særligt træsorter kræver nemlig mere vedligeholdelse, for at forlænge levetiden og undgå at træet rejser sig. 

Form 

Sofaborde fås i flere forskellige former. Heriblandt rundt, ovalt, rektangulære og firkantede. Her skal du overveje hvad der passer og fungere bedst i din stue og i samspil med din sofa. Særligt runde sofaborde passer perfekt til eksempelvis en U-sofa, som omtalt tidligere. Da dette udnytter pladsen mellem chaiselongerne bedst muligt. 

Funktionalitet 

Hvad funktionalitet angår er de værd at overveje hvad behovet er. Er der behov for opbevaringsplads i møblet, ekstra plads til aviser eller en bakke til at holde dine drikkevare. Herudover spiller vedligeholdelse igen ind. 

Stil

Nogen vil nok fastslå stil som et af de vigtigste aspekter når det kommer til møbelvalg generelt. Alle har deres personlige smag og holdninger til møblernes udseende. Heldigvis findes der en masse forskellige stile indenfor sofaborde. Vores sortiment byder på en del forskelligt og du vil derfor forhåbentlig finde noget der passer din stil. 

Efter disse overvejelser er du klar til at vælge dit nye sofabord og vi glæder os til at byde dig velkommen på hofstrawagner.dk.

Tryk her for at se vores flotte udvalg af sofaborde.