Gå til indhold
Gratis fragt ved køb over 1499 kr
Hurtig levering fra eget lager
Personlig rådgivning & kundeservice
E-mærket webshop
Gratis fragt ved køb over 1499 kr
Hurtig levering fra eget lager
Personlig rådgivning & kundeservice
E-mærket webshop
Gratis fragt ved køb over 1499 kr
Hurtig levering fra eget lager
Personlig rådgivning & kundeservice
E-mærket webshop
Hofstra & Wagner ApSHofstra & Wagner ApS
Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Når du skal købe havemøbler afhænger valget af dine egne personlige præferencer og behov. Følgende faktorer skal du have med i dine overvejelser:

Størrelsen af arealet 

Mål området op hvor havemøblerne skal stå, så du ved hvor stort arealet er. Herefter ved du hvilke møbler du har at vælge imellem, antal stole, størrelse på bord og så videre. 

Det kan også være du har plads til et hyggeligt loungesæt. 

Materiale

Havemøbler laves i et hav af forskellige materialer. Blandt andet træ, metal og tekstil. Du skal her overvejer hvilket materiale der passer bedst til dine omgivelser og klima. Samt hvilke ønsker du har i forhold til vedligeholdelse. 

Stil 

Nogen vil nok fastslå stil som et af de vigtigste aspekter når det kommer til møbelvalg generelt. Alle har deres personlige smag og holdninger til møblernes udseende. Heldigvis findes der en masse forskellige stile indenfor havemøbler, helt fra traditionelle til det mere moderne. Det vigtigste er at du finder en stil der falder i din smag og og valg af indretning af din have. 

Komfort 

Det er vigtigt at dine nye havemøbler er behagelige at sidde i og passer til dine behov. Vores havemøbler har siddekomfort i særklasse, du er derfor sikret at sidde komfortabelt i alle produkterne i vores sortiment. 

Budget 

Havemøbler kan variere i pris - men i vores sortiment er du sikret at finde noget der passer til ethvert budget. 

Når du har taget disse generelle faktorer i betragtning, er du klar til at vælge dine nye havemøbler, som passer til dine behov og præferencer. vi glæder os til at byde dig velkommen i vores sortiment, hos hofstrawagner.dk. 

Loungesæt 

Et loungesæt kan være en super god og hyggelig ide, hvis du ønsker at skabe en afslappet og behagelig stemning i din have eller på din terrasse. Et loungesæt er designet til at være et komfortabelt input og en pendant til sofaens funktion indenfor. Den giver mulighed for at ligge afslappet og nyde solen i de dejlig udendørs omgivelser, på de skønne danske sommerdage. 

Når du vælger et loungesæt, bør du gøre dig overvejelser omkring materiale, størrelse, komfort og stil. De samme faktorer der er gennemgået i de generelle aspekter ved køb af havemøbler. 

Tag i betragtning at et loungesæt ofte kræver en smule mere plads end traditionelle havesæt - eller i hvert fald med det i mente at det ikke kan træde i stedet for et havesæt, men blot er en ekstra hyggelig tilføjelse til dit udendørsmiljø. 

Alt i alt kan et loungesæt virkelig være et godt og hyggeligt tiltag, hvis du ønsker at skabe en afslappet og komfortabel stemning i din have eller på din terrasse. 

Havesæt 

Et havesæt er altid en god ide, hvis du ønsker at  nyde din have eller terrasse til fulde. Helt konkret består et havesæt, i vores optik, af et havebord i ønsket størrelse med tilhørende stole. Disse giver mulighed for at nyde måltiderne udenfor i det skønne danske sommervejr. 

De overordnede tanker bag valg af havemøbler gør sig også gældende når det kommer til valg af havesæt. Heriblandt stil, størrelse og materiale. 

Alt i alt er havesæt en skøn investering til at kunne udnytte udemiljøet omkring din bolig til fulde. 

Vi, hos Hofstra & Wagner, glæder os til at levere dine nye havemøbler.

Kurv 0

Din kurv er tom

Begynd at shoppe