Giv hjemmekontoret et pift - de bedste idéer til dit hjemmekontor

Vi bringer et stilfuldt hjemmekontor med hævesænkeborde som ikke er så industrielle! Hjemmekontoret kommer i mange forskellige størrelser alt afhængig af hvad der er plads til. Vi har derfor samlet nogle gode idéer og inspiration til dit hjemmekontor.  

En hjemmearbejdsplads er blevet mere og mere populært igennem årene – og det tyder på, at der er mange som har oplevet fordelene ved at arbejde hjemmefra. Med morgentrafikken og ikke mindst de dyre benzinpriser, giver det bare en ekstra motivation til at gå ind på sit hjemmekontor og fuldføre dagens opgaver hjemmefra. 

Men hvordan indretter man så det mest optimale hjemmekontor? Det vil vi prøve at give et svar på. 

Først og fremmest skal du selvfølgelig bruge et ordentligt skrivebord til at udføre dagens to-do liste. Vi har designet vores nye hævesænkebord med fokus på funktionalitet og et lækkert design. 

Med et hævesænkebord fra Hofstra & Wagner, kan du enten hæve eller sænke bordet, og få det sat i den perfekte arbejdshøjde. Skrivebordet er lavet af de bedste kvalitetsmaterialer med stel af pulverlakeret metal og plade lavet af massivt egetræ. 

Stellet er med to lydløse motorer med 100 kg løftkraft – så hvis hjemmekontoret er fyldt op med skærme, er det ikke noget problem for skrivebordet at holde til.