Gå til indhold
Gratis fragt ved køb over 1499 kr
Hurtig levering fra eget lager
Personlig rådgivning & kundeservice
Gratis fragt ved køb over 1499 kr
Gratis fragt ved køb over 1499 kr
Hurtig levering fra eget lager
Personlig rådgivning & kundeservice
Gratis fragt ved køb over 1499 kr
Gratis fragt ved køb over 1499 kr
Hurtig levering fra eget lager
Personlig rådgivning & kundeservice
Gratis fragt ved køb over 1499 kr
Hofstra & Wagner ApSHofstra & Wagner ApS
5 flotte sofaborde: Få inspiration til at vælge det rette sofabord

5 flotte sofaborde: Få inspiration til at vælge det rette sofabord

At vælge det helt rigtige sofabord kan være svært. Der er flere ting, som man bør overveje, når man skal vælge et nyt sofabord. Der er både noget med funktionalitet, men også med æstetikken og hvilket udtryk du ønsker i dit hjem. Så hvilket sofabord skal stå hjemme ved dig?


Vi har med denne guide forsøgt at gøre dig klogere på valg af sofabord!

Ting du skal overveje, når du vælger sofabord

Skal sofabordet passe til din eksisterende indretning, eller ønsker du at bryde indretningen med et nyt sofabord? Du kan med fordel overveje disse ting når du kigger på inspiration til sofabord.


Materiale:

Du skal starte med at vurdere hvilket materiale du beslutter dig for. Når du ved hvilket materiale du skal vælge, er det også nemmere at finde frem til dit drømme sofabord.


Sofaborde findes i mange afskygninger og forskellige materialer, som alle kan være lige gode - men blot passe til forskellige behov. Hvis du går efter et råt udtryk, kan du eksempelvis vælge et træbord. Sofaborde af træ har et mere maskulint udtryk og kan være med til at bryde de mere feminine møbler i ens hjem.


Det gode ved et træbord er selvfølgelig at vedligeholdelse og kvaliteten er høj. Vælger du eksempelvis Venus Sofabord - Naturolieret Egetræ , har du et unikt sofabord som med den rette vedligeholdelse kan holde i mange, mange år.


Du kan også vælge det klassiske og ofte billigere alternativ, hvor det er i egetræsfiner. Her får du samme look som massivt egetræ. Materialet er populært for både møbler, skabslåger, beklædning m.m. Udfordringen med egetræsfinér kan være, at det er meget tyndt lag, og du derfor ikke kan blive ved med at slibe på det, som du kan med massivt egetræ. Hvis du har møbler af finer, er det bedst at huske bordskånere under vaser, kopper, planter osv., så du kan undgå ringe i fineren.


Tidligere har det været meget populært med sofaborde i glas, men med årene er det blevet mindre populært at anvende glas på ens sofabord.


Vedligeholdelse:

Til ethvert flotte sofabord medfølger forskellige behov for vedligeholdelse. Der er mange forskellige materialer, og her skal du gøre op med dig selv, hvor meget tid du vil bruge på at vedligeholde det. Du kan derfor overveje hvor modstandsdygtigt materialet er over for slid, pletter og ridser - for så har du en idé om hvor meget vedligeholdelse det vil kræve i hverdagen.


Har du børn i hjemmet, kan det være relevant at overveje om sofabordet kan repareres, hvis der opstår skader, så det kan friskes op og få følelsen af et nyt sofabord.

Budget:

Hvor mange penge vil du smide efter et nyt sofabord ? Det er relevant, for det vil gøre din søgning nemmere. Man kan nemt drømme sig væk i dyre møbler, men hvis du fra start har lavet et budget over, hvor mange penge du skal have op af lommen, så kan du nemt filtrere efter pris på de fleste møbelwebshops.


Fleksibilitet:

Hvilken fleksibilitet ønsker du med dit sofabord ? Skal det nemt kunne flyttes rundt efter behov, eller skal det stå et fast sted hele tiden? Der findes både lette og tunge sofaborde, så du kan vælge alt efter hvilket behov du har i hverdagen.


Vi har samlet 5 forskellige sofaborde + tips og tricks til din indretning lige her.


Hos Hofstra & Wagner har vi set en masse forskellige trends i 2024, men der er nogle trends som går igen og igen. Flotte små sofaborde er fortsat populære, men et unikt sofabord af massivt egetræ går også igen som top 5 sofaborde.


Venus Sofabord: Smoked Egetræ

Et rustikt sofabord med sorte pulverlakeret bordben og en aflang bordplade af egetræ. Et holdbart og slidstærkt sofabord, som kan holde til hverdagens brug de næste mange år.

Måne Lamel Sofabord - Smoked Eg Ø78 cm 

Runde sofaborde skaber en afslappende og indbydende følelse i rummet. En kombination af den runde form og de flotte lameller har gjort sofabordet til en bestseller i 2024. Ud over det skaber en dejlig atmosfære i rummet, er det ideelt til børnevenlige miljøer, da der ikke er nogen skarpe kanter på sofabordet.

Magne Sofabordssæt - Sort med sorte ben Ø40 / Ø50 cm 

Sofabordssæt eller flotte små sofaborde er en klassiker. Her får du et lille sofabordssæt, hvor der er en masse muligheder for forskellige sammensætninger.

Mulighederne er mange, hvad enten det skal bruges som indskudsborde eller med luft imellem bordene.

Alby Sofabord Messing - Ø70 cm 

Marmor i møblerne er blevet mere og mere populært. Her får du et sofabord med marmor look, så prisen er overkommelig - uden at gå på kompromis med det flotte udtryk som marmor kan give.

Hellerup Sofabord - Valnød 

Sidst men ikke mindst, har vi det flotte Hellerup Sofabord i en flot valnød farve. Sofabordet med den runde form og valnød finér er et sofabord som passer ind i de fleste hjem.

Hvilken form skal mit sofabord have?

Formen på dit sofabord afhænger meget af dine personlige præferencer, men samtidig af den stil, du ønsker at bringe ind i dit hjem. Du skal derfor overveje, hvilken æstetik og funktionalitet du ønsker for at sikre, at det passer godt ind i rummet, men også passer ind i dine behov.


Rektangulært sofabord er det mest almindelige valg og også et ideelt sofabord til de større rum, hvor du derimod kan vælge et firkantet eller rundt sofabord til de mindre rum for at skabe en mere intim atmosfære. 

Få inspiration til dit næste sofabord i vores showroom

Trænger du til mere inspiration når du skal vælge et nyt sofabord? Besøg Hofstra & Wagners showroom i Aarup på Fyn, hvor vi er klar til at tage imod dig og vise alle vores sofaborde. Vi hjælper dig gerne med at finde det perfekte spisebord til dit hjem. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Bestil flotte sofaborde hos Hofstra & Wagner online

Det må derfor konkluderes, at det kan være svært at finde det rigtige sofabord. Vi håber at du med inspiration fra dette indlæg er blevet lidt klogere på dit valg af et unikt sofabord.

Du finder vores udvalg af sofaborde her, så du kan shoppe i ro hjemmefra. Vi tilbyder gratis fragt over 1499 kr, så det nemt og bekvemt kan blive leveret hjemme hos dig få dage efter bestilling.


Har du behov for at mærke produkterne i virkeligheden? Så kig endelig forbi vores showroom i Aarup på Fyn. Hvis du sidder inde med nogle spørgsmål, kan du kontakte os på både mail hej@hofstrawagner.dk eller direkte på telefon 71 74 79 76.

Kurv 0

Din kurv er tom

Begynd at shoppe