🚀 KUNDESERVICE ÅBEN FRA 08-22 ONSDAG-SØNDAG.

BLACK FRIDAY 2020

SPAR OP TIL 50% PÅ +300 PRODUKTER

Alle tilbud er først til mølle. 
Black Week tilbud kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Tilbud slutter om:
00Dage
00TIMER
00MINUTTER
00SEKUNDER

9.8 ud af 10 på Trustpilot

Baseret på over 150 anmeldelser.

 • HURTIG LEVERING

  Størstedelen af vores pakker er 

  fremme indenfor 1-3 hverdage.

 • UDVIDET KUNDESERVICE

  Vi holder åben fra 8.00 til 22.00 i kundeservice fra onsdag til søndag.

 • KØB JULEGAVERNE NU

  Vær i god tid - du kan nemlig bytte julegaverne frem til 1 januar.

UDVALGTE BLACK WEEK TILBUD

UDVALGTE BLACK WEEK KATEGORIER

BLACK WEEK  

SOFAER

 

BLACK WEEK

PLANKEBORDE

 

BLACK WEEK

SPISEBORDSSTOLE

 

BLACK WEEK 

VITA KOLLEKTION

 

BLACK WEEK

SPEJLE

 

BLACK WEEK

SOFABORDE

 

STORT UDVALG AF MØBLER TIL DIN BOLIGINDRETNING

Velkommen til Hofstrawagner.dk - et boligunivers af danmarks flotteste møbler og boligtilbehør. Vi har haft et ønske fra starten af, at skabe en online tilstedeværelse hvor det skulle være nemt for både private og erhverv at handle møbler nemt, hurtigt og ikke mindst til gode priser. Hos Hofstra & Wagner ønsker vi, at skabe et sted hvor du kan finde stort set alt til din boligindretning. Du kan derfor finde dit nye plankebord, spisebord eller dine nye spisebordsstole hos os. Når du handler hos os, skal du føle den samme passion for boligindretning som vi har. Det er bl.a. derfor, at vi kun har 5-stjernet anmeldelser på TrustPilot - vi ønsker, at gå den ekstra kilometer for, at du som kunde er 100 procent tilfreds med dit køb og oplevelse med køb af møbler online.


Vi udbygger hele tiden varekataloget med populære møbler, så du kan følge med nutidens boligtrends. Du finder bl.a. mange ting hos os, som er af velour som er oppe i tiden lige nu. Se bare vores spisebordsstole i velour, sofaer i velour eller mange andre produktkategorier til din boligindretning med velour.


Det har fra starten af været vores ønske, at løbende bygge vores shop op med mange varekategorier indenfor boligindretning. Da vi startede for flere år siden, kunne vi kun tilbyde indretning i form af kabeltromler. Men frygt ej - dem kan du stadig finde, hvis du ønsker et nyt kabletromle sofabord, spisebord eller noget helt andet formet af en kabeltromle. 

Men i dag, har vi ikke blot kabeltromle borde. Hvis du ønsker, kan du næsten indrette hele dit hjem kun med møbler fra Hofstra & Wagner. Vi kan hjælpe med alt lige fra lammeskind der skal pynte på spisebordsstolene - eller de små detaljer som pifter boligen op i form af nye bordben til dit gamle plankebord.


VI ønsker ligeledes at gøre det så nemt som muligt for dig, at handle dine møbler online. Det skal ikke være besværligt! Derfor tilbyder vi, at leverer alle bestillinger direkte til døren. Så slipper du for, at vente 1-3 hverdage på din levering for efterfølgende at hoppe af sted i bilen til nærmeste pakkeshop. Derfor kan du sikkert regne med, at din levering kommer direkte til hoveddøren, hvis dette ønskes! Husk at vores fragt starter fra 49 kr og at der på alle bestillinger over 1499,- er gratis fragt på.


Samtidig er det værd og nævne, at vi ønsker at vejlede vores kunder til det rigtige køb, hvis der er den mindste tvivl. Derfor tilbyder vi hos Hofstra & Wagner livechat alle ugens dage fra morgen til aften, hvor du kan forvente svar i løbet af få minutter. Du kan samtidig ringe til vores kundeservice på 70 40 49 24 alle hverdage fra 08-16, hvor vi glædeligt guider dig igennem dit køb eller hjælper med eventuelle problemer. Er du ikke tilfreds med dit køb? Når du modtager din bestilling, kan du indenfor 14-dage gøre brug af returretten. Så sender vi en fragtmand af sted, som kan afhente din bestilling og du vil have din penge tilbage på kontoen igen indenfor 2-3 hver dage alt afhængig af bank. 


De bedste hilsner fra teamet bag Hofstrawagner.dk